БУДВА-ОСТРОГ-ДУБРОВНИК-ПОРТОМОНТЕНЕГРО-БАР 11-ТИ ОКТОМВРИ

Ако сте љубители на Јадранот, тогаш Будва е најдобриот избор за вас! Прекрасна обала, убавото море, прекрасни плажи, сонце, убави луѓе… не е случајно што Будва и будванската ривиера важат…

Коментарите се исклучени на БУДВА-ОСТРОГ-ДУБРОВНИК-ПОРТОМОНТЕНЕГРО-БАР 11-ТИ ОКТОМВРИ

ПРАГА-КАРЛОВИ ВАРИ-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА (3НП) 11-ТИ ОКТОМВРИ

Магична, мистична, прекрасна се само дел од атрибутите кои Прага, главната престолнина на Република Чешка, со сигурност ги заслужува. Сместена во срцето на Европа, плени со својата специфична архитектонска традиција,…

Коментарите се исклучени на ПРАГА-КАРЛОВИ ВАРИ-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА (3НП) 11-ТИ ОКТОМВРИ

МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-ЏЕНОВА-СИРМИОНЕ – 3НП 11-ТИ ОКТОМВРИ

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет на уметност, традиција и модерно време. Градби и знаменитости кои ќе ве остават без здив. Италија…

Коментарите се исклучени на МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-ЏЕНОВА-СИРМИОНЕ – 3НП 11-ТИ ОКТОМВРИ

ВЕНЕЦИЈА-ВЕРОНА-МИЛАНО-ТРСТ 11-ТИ ОКТОМВРИ

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет на уметност, традиција и модерно време. Градби и знаменитости кои ќе ве остават без здив. Италија…

Коментарите се исклучени на ВЕНЕЦИЈА-ВЕРОНА-МИЛАНО-ТРСТ 11-ТИ ОКТОМВРИ

БУДИМПЕШТА-ВИЕНА-СЕНТ АНДРЕА 11-ТИ ОКТОМВРИ

Будимпешта - Kралица на Дунав, преполна со култура која освојува и заведува, преполна со романтични мостови и широки булевари, улички со калдрма, живописни куќи... Со спојувањето на трите града- Будим,…

Коментарите се исклучени на БУДИМПЕШТА-ВИЕНА-СЕНТ АНДРЕА 11-ТИ ОКТОМВРИ

МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-СИРМИОНЕ – 2НП 11-ТИ ОКТОМВРИ

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет на уметност, традиција и модерно време. Градби и знаменитости кои ќе ве остават без здив. Италија…

Коментарите се исклучени на МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-СИРМИОНЕ – 2НП 11-ТИ ОКТОМВРИ

Париз 06.10.2023

Градот на светлината ПАРИЗ Авион /4 дена /3 ноќевања   Сместен на северот од Франција на реката Сена, Париз ја заслужува репутацијата на најубав, романичен град, со богата историја и…

Коментарите се исклучени на Париз 06.10.2023

Лутра Едипсос – Евија 11ти Октомври

Едипсос или Лутра Едипсос е најпознатата и најстарата бања во Грција, специфична по комбинацијата од термалните извори кои се влеваат директно во Егејското море. Во прилог на тоа дека се…

Коментарите се исклучени на Лутра Едипсос – Евија 11ти Октомври

Пролом Бања 11ти Октомври

Програма на патување:    1.Ден 11.10.2023  (среда)                       СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊА Состанок на групата рано наутро во 05.30 часот на…

Коментарите се исклучени на Пролом Бања 11ти Октомври