Flora Complex 4*

You are currently viewing Flora Complex 4*

Early Booking Discount понуда од Flora Complex 4*

 

FLORA COMPLEX 4* BOROVETS                                         www.florahotel.bg

1

01.12.2021
17.12.2021

18.12.2021
25.12.2021

26.12.2021
03.01.2022

04.01.2022
04.03.2022

05.03.2022
11.03.2022

12.03.2022
31.03.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

67

78

129

100

78

67

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

91

106

174

135

106

91

SINGLE ROOM

51

60

121

76

60

51

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

67

78

129

100

78

67

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

45

53

108

67

53

45

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

68

79

130

101

79

68

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

68

79

130

101

79

68

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

68

79

130

101

79

68

DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

69

80

131

102

80

69

STUDIO

STUDIO 2 ADULTS

74

86

136

107

86

74

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

99

116

183

144

116

99

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

74

86

136

107

86

74

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

75

87

137

108

87

75

ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

75

87

137

108

87

75

ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)

75

87

137

108

87

75

ST2AD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

76

88

138

109

88

76

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

87

102

158

123

102

87

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

118

138

213

167

138

118

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

148

175

269

210

175

148

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

87

102

158

123

102

87

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

88

103

159

124

103

88

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

88

103

159

124

103

88

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

88

103

159

124

103

88

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

89

104

160

125

104

89

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

106

204

191

150

125

106

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

135

160

246

192

160

135

APT2 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

136

161

247

193

161

136

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 5 дена 1ноќевање

Под 28 дена 1 ноќевање

Под 7 дена 1ноќевање

Под 5 дена 1ноќевање

Под 5 дена 1ноќевање

No Show

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

Соби: САТ ТВ,телефон,радио

Опис:ресоран,лоби бар,затворен базен,сауна,џакузи,конференциска сала, менувачница,паркинг, ски гардероба

Попусти и доплати:Доплата за новогодишна вечера 75 Еур за возрасни и 40 Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен и фитнес

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2021 10% ПОПУСТ

7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ДО 25.12.2021 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.03.2022

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД