Lagomandra Hotel & Spa 4*

You are currently viewing Lagomandra Hotel & Spa 4*

Last Minute понуда од Lagomandra Hotel & Spa 4*

 

LAGOMANDRA HOTEL & SPA 4*                              www.lagomandrabeach.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

10/0/2/1

28.04-11.06

01.10-26.10

21.05-11.06

16.09-30.09

12.06-25.06

07.09-15.09

26.06-06.09

Deluxe Room

47

64

94

118

Трето лице

29

29

29

29

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Room Side Sea View

49

69

97

124

Трето лице

29

29

29

29

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Room

43

61

89

112

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Family Room

55

76

117

179

Трето лице

29

29

29

29

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite

53

71

111

140

Трето лице

29

29

29

29

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Maisonette Sea View

60

82

128

158

Трето лице

29

29

29

29

Четврто лице

29

29

29

29

1 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-14.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-14.99 год.

29

29

29

29

Се вклучено

36

36

36

36

Деца од 5-14.99 год.

22

22

22

22

Минимум престој

4

5

5

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 15-21 days before check-in 30% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 80% of total amount

Non show 80% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.04.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 28.04 ДО 04.05.2023

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ