Lesse 4*

You are currently viewing Lesse 4*

Early Booking Discount понуда од Lesse 4*

 

LESSE 4* HANIOTI                                                                             www.lesse.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1/10

02.05-05.06

26.09-15.10

06.06-30.06

26.08-25.09

01.07-25.08

Standard Room

35

52

67

Трето лице

19

31

39

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

Гратис

25

27

Family Suite 2 pax

(за соба)

162

222

264

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

Standard Room

42

60

82

Трето лице

24

36

45

1 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

18

29

30

2 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

18

29

30

Family Suite 2 pax

(за соба)

174

246

294

Трето лице

24

36

45

Четврто лице

24

36

45

1 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

18

29

30

2 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

18

29

30

3 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 7-11.99

18

29

30

Мин. престој

2

3

4

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 100% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 2 overnights

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2023 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2024 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ