Festa Winter Palace 5*

You are currently viewing Festa Winter Palace 5*

Early Booking Discount понуда од Festa Winter Palace 5*

 

FESTA WINTER PALACE 5* BOROVETS                                  www.festahotels.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

15.12.2023
21.12.2023

22.12.2023
27.12.2023

28.12.2023
29.12.2023

30.12.2023
01.01.2024

02.01.2024
25.01.2024

26.01.2024
03.03.2024

04.03.2024
09.04.2024

DOUBLE DELUXE

DOUBLE ROOM

132

163

132

259

203

223

132

SINGLE ROOM

98

162

98

258

152

200

98

DBL 1+1 CHD (4-13,99)

99

163

99

259

153

201

99

SGL 1+1 CHD (0-3,99)

99

163

99

259

153

201

99

DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99)

100

164

100

260

154

202

100

DBL 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99)

133

164

133

260

204

224

133

DBL 2+1 CHD (0-3,99)

133

164

133

260

204

224

133

DBL 2+1 CHD (4-13,99)

152

188

152

298

234

258

152

JUNIOR SUITE

SUITE 2 ADULTS

156

179

156

281

225

248

156

SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED

215

246

215

387

310

341

215

SUI2A 1+1 CHD (4-13,99)

156

179

156

281

225

248

156

SUI2A 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99)

157

180

157

282

226

249

157

SUI2A 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99)

157

180

157

282

226

249

157

SUI2A 2+1 CHD (0-3,99)

157

180

157

282

226

249

157

SUI2A 2+1 CHD (4-13,99)

181

206

181

324

260

286

181

SUITE

SUITE 2 ADULTS

170

201

170

304

248

272

170

SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED

233

276

233

417

341

375

233

SUI2A 1+1 CHD (4-13,99)

170

201

170

304

248

272

170

SUI2A 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99)

171

202

171

305

249

273

171

SUI2A 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99)

171

202

171

305

249

273

171

SUI2A 2+1 CHD (0-3,99)

171

202

171

305

249

273

171

SUI2A 2+1 CHD (4-13,99)

196

232

196

350

286

314

196

Полупансион

22

22

22

22

22

22

22

Деца од 4-13.99 год.

11

11

11

11

11

11

11

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 100%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

3

3

3

3

3

3

3

Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, сауна, парна бања, интернет, соба за релаксација, контраст тушеви

Доплата за Новогодишна вечера 125 ЕУР за возрасни и 65 ЕУР за деца од 4-13.99 години

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2023 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ