LAST MINUTE

LAST MINUTE ПОНУДИ И СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ ЗА НАРЕДНИ ПОАЃАЊА Дата на поаѓање Вила Опис Цена 17-06-2021 Вила Анемос Пефки Евиа 7 ноќевања за 3 и 4 лица 1/3 студио- 159€;…

Коментарите се исклучени на LAST MINUTE

Протокол – Грција

Сè што треба да знаете за патување во Грција -Пополнување PLF документот за влез во Грција https://travel.gov.gr/#/user/login – Сите патници кои влегуваат во земјата, независно од нивното државјанство, се должни да…

Коментарите се исклучени на Протокол – Грција