Yagoda Villas 3*

You are currently viewing Yagoda Villas 3*

First Minute понуда од Yagoda Villas 3*

 

Early Booking Discount понуда од Yagoda Villas 3*

 

 

YAGODA VILLAS 3* BOROVETS                     www.borovetz-resort.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

1

01.12.2023
23.12.2023

24.12.2023
29.12.2023

30.12.2023
03.01.2024

04.01.2024
31.01.2024

01.02.2024
03.03.2024

04.03.2024
31.03.2024

VILLA YAGODA ECONOMY

VILLA 4 ADULTS [2ADL]

102

124

191

102

124

102

VILLA 4 ADULTS [3ADL]

103

125

192

103

125

103

VILLA 4 ADULTS [4ADL]

104

126

193

104

126

104

VILA4 1+1 CHD (4-12,99)

102

124

191

102

124

102

VILA4 1+2 CHD (0-3,99)

(4-12,99)

103

125

192

103

125

103

VILA4 1+2 CHD (4-12,99)

(4-12,99)

103

125

192

103

125

103

VILA4 2+1 CHD (0-3,99)

103

125

192

103

125

103

VILA4 2+1 CHD (4-12,99)

103

125

192

103

125

103

VILA4 2+2 CHD (0-3,99)

(4-12,99)

104

126

193

104

126

104

VILA4 2+2 CHD (4-12,99)

(4-12,99)

104

126

193

104

126

104

VILA4 3+1 CHD (0-3,99)

104

126

193

104

126

104

VILA4 3+1 CHD (4-12,99)

104

126

193

104

126

104

VILLA YAGODA DELUXE

VILLA 3 ADULTS [2ADL]

124

146

213

124

146

124

VILLA 3 ADULTS [3ADL]

125

147

214

125

147

125

VILA3 1+1 CHD (4-12,99)

124

146

213

124

146

124

VILA3 1+2 CHD (0-3,99)

(4-12,99)

125

147

214

125

147

125

VILA3 1+2 CHD (4-12,99)

(4-12,99)

125

147

214

125

147

125

VILA3 2+1 CHD (0-3,99)

125

147

214

125

147

125

VILA3 2+1 CHD (4-12,99)

125

147

214

125

147

125

VILLA YAGODA WITH SAUNA

VILLA 4 ADULTS [2ADL]

158

191

236

158

191

158

VILLA 4 ADULTS [3ADL]

159

192

237

158

192

159

VILLA 4 ADULTS [4ADL]

160

193

238

159

193

160

VILA4 1+1 CHD (4-12,99)

158

191

236

158

191

158

VILA4 1+2 CHD (0-3,99)

(4-12,99)

159

192

237

158

192

159

VILA4 1+2 CHD (4-12,99)

(4-12,99)

159

192

237

158

192

159

VILA4 2+1 CHD (0-3,99)

159

192

237

158

192

159

VILA4 2+1 CHD (4-12,99)

159

192

237

158

192

159

VILA4 2+2 CHD (0-3,99)

(4-12,99)

160

193

238

159

193

160

VILA4 2+2 CHD (4-12,99)

(4-12,99)

160

193

238

159

193

160

VILA4 3+1 CHD (0-3,99)

160

193

238

159

193

160

VILA4 3+1 CHD (4-12,99)

160

193

238

159

193

160

Ноќевање со појадок

9

9

9

9

9

9

Деца од 4-12.99 год.

4.50

4.50

4.50

4.50

4.50

4.50

Полупансион

24

24

24

24

24

24

Деца од 4-12.99 год.

12

12

12

12

12

12

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 2 ноќи

Под 10 дена 2 ноќи

Под 20 дена 2 ноќи

Под 5 дена 2 ноќи

Под 10 дена 2 ноќи

Под 5 дена 2 ноќи

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

3

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 90 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 4 до 12.99 год.

Цената вклучува: паркинг, интернет, трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2023 10% ПОПУСТ

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2023 И ОД 04.03 ДО 31.03.2024

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ