Возила

You are currently viewing Возила

Располагаме со 32 автобуси, 5 минибуси и 23 комбиња

Возила за меѓународен сообраќај:

 1. SETRA S415 HD, 48+2+1
 2. MAN R07, 51+1+1
 3. MAN A13, 49+1+1
 4. MERCEDES TOURISMO 0350, 49+1+1
 5. VW CRAFTER , 24+1
 6. VW CRAFTER, 21+1

Возила за меѓуградски сообраќај:

 1. SETRA S315 HDH, 51+2+1
 2. SETRA S315 HD-GT, 49+2+1
 3. MERCEDES 0404, 55+1+1
 4. MERCEDES 0404, 49+2+1
 5. MAN A13, 49+1+1
 6. MAN A13, 49+1+1
 7. IVECO 65C15, 27+1
 8. MERCEDES SPRINTER 416, 23+1
 9. MERCEDES SPRINTER 416, 20+1
 10. MERCEDES SPRINTER 416, 19+1
 11. MERCEDES SPRINTER 416, 19+1
 12. MERCEDES SPRINTER 416, 17+

КОНТАКТ И ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ – МИГ ТРАВЕЛ ДООЕЛ

 • 11 МАКЕДОНСКА ДИВИЗИЈА 7
 • ТЕЛ:   047 241 223
 • mig_travel@yahoo.com
 • info@migtravel.mk

АГЕНЦИЈА – Т.А. МИГ ТРАВЕЛ

 • БУЛ. 1ВИ МАЈ 202/ЛОК.2
 • ТЕЛ:  047 512 512
 • МОБ: 076 296 296
 • info@migtravel.mk