Persey Flora Apartments

You are currently viewing Persey Flora Apartments

Early Booking Discount понуда од Persey Flora Apartmen

FLORA PERSAY APARTMENTS 4* BOROVETS                 www.persey.eu

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН – НОЌЕВАЊЕ  

1

01.12.2022
16.12.2022

17.12.2022
24.12.2022

25.12.2022
08.01.2023

09.01.2023
03.02.2023

04.02.2023
05.03.2023

06.03.2023
30.04.2023

01.05.2023
30.11.2023

STUDIO

STUDIO 2 ADULTS

39

64

125

82

88

64

39

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

39

64

125

82

88

64

39

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

40

65

126

83

89

65

40

STUDIO LARGE

STUDIO 2 ADULTS

46

67

147

97

104

67

46

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

58

79

162

112

119

79

58

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED [2. ADL]

70

91

178

128

135

91

70

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

46

67

147

97

104

67

46

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

47

68

148

98

105

68

47

ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

58

79

162

112

119

79

58

ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)

58

79

162

112

119

79

58

ST2AD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

59

80

163

113

120

80

59

ST2AD 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

70

91

178

128

135

91

70

ST2AD 3+1 CHD (2-11,99)

70

91

178

128

135

91

70

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

55

86

169

125

136

86

55

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

67

98

185

140

151

98

67

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

79

110

200

156

167

110

79

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

55

86

169

125

136

86

55

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

56

87

170

126

137

87

56

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

67

98

185

140

151

98

67

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

67

98

185

140

151

98

67

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

68

99

186

141

152

99

68

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

79

110

200

156

167

110

79

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

79

110

200

156

167

110

79

Ноќевање со појадок

11

11

11

11

11

11

11

Деца од 2-11.99 год.

6

6

6

6

6

6

6

Полупансион

27

27

27

27

27

27

27

Деца од 2-11.99 год.

14

14

14

14

14

14

14

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 2 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 2 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

2

5

7

5

5

5

1

Доплата за Новогодичшна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2-11.99 год.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ

5=4, 6=5, 7=6, 12=10 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 16.12.2022 И ОД 01.05 ДО 30.11.2022

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 24.12.2022 И ОД 06.03 ДО 30.04.2023