Ores Boutique 5*

You are currently viewing Ores Boutique 5*

First Minute понуда од Ores Boutique 5*

 

ORES BOUTIQUE HOTEL 5* BANSKO                                                      www.ores.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
28.12.2022

29.12.2022
02.01.2023

03.01.2023
14.01.2023

15.01.2023
26.01.2023

27.01.2023
18.02.2023

19.02.2023
25.02.2023

26.02.2023
16.04.2023

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

151

216

258

216

171

216

171

151

SINGLE ROOM

150

215

257

215

170

215

170

150

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

151

216

258

216

171

216

171

151

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

151

216

258

216

171

216

171

151

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-6,99)

175

239

281

239

195

239

195

175

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

152

217

259

217

172

217

172

152

DBL 2+1 CHD (2-6,99)

175

239

281

239

195

239

195

175

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2 AD

162

238

280

238

191

238

191

162

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

211

310

364

310

249

310

249

211

APT2 1+1 CHD (2-12,99)

162

238

280

238

191

238

191

162

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

163

239

281

239

192

239

192

163

APT2 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

186

261

303

261

215

261

215

186

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

163

239

281

239

192

239

192

163

APT2 2+1 CHD (2-12,99)

186

261

303

261

215

261

215

186

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

187

262

304

262

216

262

216

187

APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

243

290

332

290

243

290

243

215

1 BEDROOM APARTMENT DELUX

APARTMENT 3 AD

243

327

380

327

260

327

260

243

APARTMENT 3 AD+EXTRA BED

276

379

431

371

295

371

295

276

APT3 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

244

328

381

328

261

328

261

244

APT3 3+1 CHD (2-12,99)

244

328

381

328

261

328

261

244

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

298

418

480

418

338

418

338

298

APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

298

418

480

418

338

418

338

298

APT4 3+1 CHD (2-12,99)

298

418

480

418

338

418

338

298

APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

299

419

481

419

339

419

339

299

APT4 3+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

321

441

503

441

361

441

361

321

APT4 4+1 CHD (0-1,99)

299

419

481

419

339

419

339

299

APT4 4+1 CHD (2-12,99)

321

441

503

441

361

441

361

321

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 10 дена 3 ноќи

Под 14 дена 100%

Под 10 дена 3 ноќи

Под 5 дена 2 ноќи

Под 10 дена 3 ноќи

Под 5 дена 2 ноќи

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќ

100%

100%

100%

50%

100%

50%

2 ноќ

Минимум престој

2

3

3

3

3

3

3

2

Доплата за Новогодишна вечера 135 ЕУР за возрасни и 85 ЕУР за деца од 7 до 12.99 години , паркинг 8 ЕУР дневно, Baby cot 3 ЕУР дневно

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 30% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 22.12.2022 И ОД 26.02 ДО 16.04.2023

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД