Студиа YALOS

Студиа YALOS се лоцирани на прва линија покрај плажа, истите се наоѓаат на прв спрат, две од нив со поглед ...

Вила Катерина – Лептокарија

Вила Катерина – Лептокарија 2024 ОПИС Лептокарија (село од лешник) се наоѓа во подножјето на планината Олимп, на околу 100 ...

Вила Амели-Лептокарија

Вила Амели-Лептокарија 2024 ОПИС: Лептокарија (село од лешник) се наоѓа во подножјето на планината Олимп, на околу 100 км од ...

Вила ТОМАС

– 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2023 – 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.02.2024 ...

Вила КАЛИАМБОС

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија ...

Вила АТРИУМ

– 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2023 – 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.02.2024 ...