Лептокарија

Студиа YALOS

Студиа YALOS се лоцирани на прва линија покрај плажа, истите се наоѓаат на прв спрат, две од нив со поглед ...

Вила Катерина – Лептокарија

Вила Катерина – Лептокарија 2024 ОПИС Лептокарија (село од лешник) се наоѓа во подножјето на планината Олимп, на околу 100 ...

Вила Амели-Лептокарија

Вила Амели-Лептокарија 2024 ОПИС: Лептокарија (село од лешник) се наоѓа во подножјето на планината Олимп, на околу 100 км од ...

Вила ТОМАС

– 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2023 – 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.02.2024 ...

Вила КАЛИАМБОС

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија ...

Вила АТРИУМ

– 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2023 – 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.02.2024 ...

Неи Пори

VILLA SOULA – НЕИ ПОРИ

Villa Soula се наоѓа на околу стотина метри од песочната плажа во Неи Пори. Нејзината внатрешна организираност, се каракеризира со ...

VILLA MAGGAS – НЕИ ПОРИ

Villa Maggas се наоѓа на околу 150 метри од големата и песочна плажа во Неи Пори, во мал и убаво ...

VILLA ANASTASSIOS – НЕИ ПОРИ

Villa Anastasios се наоѓа во втората линија на објекти, на оклу 150 метри оддалеченост од големата плажа во Неи Пори ...

VILLA OLYMPIA – НЕИ ПОРИ

Villa Olympia е лоцирана на околу 250м од големата песочна плажа, во третата линија на објекти и непосредна близина на ...

ВИЛА ГУЗЕЛИС – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ГУЗЕЛИС – НЕИ ПОРИ ЛЕТО 2024 НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, ...

ВИЛА ГЕОРГИЈА – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ГЕОРГИЈА – НЕИ ПОРИ ЛЕТО 2024 ВИЛА ГЕОРГИЈА на сама плажа, располага со 1/4 студио(еден дупли 2 поед.кревети-Грчки стандард), ...

ВИЛА ТОДОРОС – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ТОДОРОС – НЕИ ПОРИ ЛЕТО 2024 НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, ...

Вила АДОНИС

– 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2023 – 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.02.2024 ...

Паралија

ВИЛА ОРФЕАС – ПАРАЛИЈА

ЛЕТО 2024 ПАРАЛИЈА На 70 км од Солун се наоѓа Паралија- едно од најпознатите и најпосетувано летувалиште во Грција. Посебно ...

Вила АТИНА

Програма ВИЛА АТИНА се наоѓа на самото шеталиште измеѓу првата и втората улица оддалечена 30 метри од плажа, сместена во ...