Edelweiss 3*

You are currently viewing Edelweiss 3*

Early Booking Discount понуда од Edelweiss 3*

 

EDELWEISS 3* BOROVETS                                                    www.edelweissborovets.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
29.12.2022

30.12.2022
02.01.2023

03.01.2023
14.01.2023

15.01.2023
26.01.2023

27.01.2023
04.03.2023

05.03.2023
31.03.2023

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM`

89

96

118

96

89

96

89

SINGLE ROOM

55

60

108

60

55

60

55

DBL 1+1 CHD (3-12,99)

74

80

98

80

74

80

74

SGL 1+1 CHD (0-2,99)

56

61

109

61

56

61

56

DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

75

81

99

81

75

81

75

DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

97

104

128

104

97

104

97

DBL 2+1 CHD (0-2,99)

90

97

119

97

90

97

90

DBL 2+1 CHD (3-12,99)

112

120

148

120

112

120

112

FAMILY ROOM

FAMILY ROOM 4 AD

187

200

245

200

187

200

187

FAM4 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

141

151

185

151

141

151

141

FAM4 3+1 CHD (3-12,99)

164

176

215

176

164

176

164

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

196

209

249

209

196

209

196

APT4 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

148

158

188

158

148

158

148

APT4 3+1 CHD (3-12,99)

172

184

219

184

172

184

172

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 21 ден 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

1

3

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 80 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 3-12.99 год.

Цената вклучува трансфер до ски лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023

7=6, 13=11 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 15.01 ДО 31.01.2023 И ОД 01.03 ДО 31.03.2023