Пролом Бања Водици Prolom Banja Srbija Srbija

Некогаш најпознатиот центар за рехабилитација на Балканот, по 16 години пауза, повторно е отворен за туристи, сега во ново руво. Комплетно реновираниот хотелски комплекс Куршумлиска Бања е лоциран на падините…

Коментарите се исклучени на Пролом Бања Водици Prolom Banja Srbija Srbija

Куршумлиска Бања Водици Kursumliska Banja Srbija Srbija

Некогаш најпознатиот центар за рехабилитација на Балканот, по 16 години пауза, повторно е отворен за туристи, сега во ново руво. Комплетно реновираниот хотелски комплекс Куршумлиска Бања е лоциран на падините…

Коментарите се исклучени на Куршумлиска Бања Водици Kursumliska Banja Srbija Srbija

Луковска Бања Водици Lukovska Banja Srbija Srbija

Луковска Бања е лоцирана во јужниот дел на Србија, на источните падини на Копаоник. Со поставеност од 681м надморска висина, таа е највисоката бања во Србија со пријатна умерено континентална…

Коментарите се исклучени на Луковска Бања Водици Lukovska Banja Srbija Srbija