Куќа „Палаис“- Фурка

Куќа „Палаис“   Куќа „Палаис де Фурка“ е лоцирана на 40-50 метри од прекрасната песочна плажа, во мирниот дел на Фурка, или 5 минути од центарот. Има убаво уреден голем…

Коментарите се исклучени на Куќа „Палаис“- Фурка