Пролом Бања 8 Март

Програма на патување:   1.Ден 08.03.2024 (петок) СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊА Состанок на групата рано наутро во 05.30 часот на паркингот кај спортската сала Борис Трајковски (кај пералните). Поаѓање за…

Коментарите се исклучени на Пролом Бања 8 Март

Куршумлиска Бања 8 Март

Некогаш најпознатиот центар за рехабилитација на Балканот, по 16 години пауза, повторно е отворен за туристи, сега во ново руво. Комплетно реновираниот хотелски комплекс Куршумлиска Бања е лоциран на падините…

Коментарите се исклучени на Куршумлиска Бања 8 Март

Тоскана со Чинкве Тере 8 Март

Програма на патување:    1.ден 07.03.2024 (четврток) СКОПЈЕ - МОНТЕКАТИНИ  Состанок на групата во 09.30 часот на паркингот кај спортската сала Борис Трајковски (кај пералникте). Поаѓање за Италија во 10.00…

Коментарите се исклучени на Тоскана со Чинкве Тере 8 Март

Лутра Едипсос 8 Март

  Eдипсос или Лутра Едипсос е најпознатата и најстарата бања во Грција, специфична по комбинацијата од термалните извори во море. Во прилог на тоа дека се работи за една од…

Коментарите се исклучени на Лутра Едипсос 8 Март

Луковска Бања 8 Март

Луковска Бања е лоцирана во јужниот дел на Србија, на источните падини на Копаоник. Со поставеност од 681м надморска висина, таа е највисоката бања во Србија со пријатна умерено континентална…

Коментарите се исклучени на Луковска Бања 8 Март