ИСТАНБУЛ 2 НОЌИ

Најголемата метропола во светот, велеград, финансиски и културен центар... сето ова е малку за да се опише еден од најубавите градови во светот – величествениот Истанбул, градот на два континенти…

Коментарите се исклучени на ИСТАНБУЛ 2 НОЌИ

ИСТАНБУЛ 3 НОЌИ

Најголемата метропола во светот, велеград, финансиски и културен центар... сето ова е малку за да се опише еден од најубавите градови во светот – величествениот Истанбул, градот на два континенти…

Коментарите се исклучени на ИСТАНБУЛ 3 НОЌИ

ВЕНЕЦИЈА-ВЕРОНА-МИЛАНО-ТРСТ

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет на уметност, традиција и модерно време. Градби и знаменитости кои ќе ве остават без здив. Италија…

Коментарите се исклучени на ВЕНЕЦИЈА-ВЕРОНА-МИЛАНО-ТРСТ

БУДИМПЕШТА – ВИЕНА – СЕНТ АНДРЕА

Будимпешта - Kралица на Дунав, преполна со култура која освојува и заведува, преполна со романтични мостови и широки булевари, улички со калдрма, живописни куќи... Со спојувањето на трите града- Будим,…

Коментарите се исклучени на БУДИМПЕШТА – ВИЕНА – СЕНТ АНДРЕА

МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-СИРМИОНЕ

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет на уметност, традиција и модерно време. Градби и знаменитости кои ќе ве остават без здив. Италија…

Коментарите се исклучени на МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-СИРМИОНЕ

САРАЕВО – ЈАЈЦЕ – МОСТАР 

2 термини: 23-26.05.2024 20-23.06.2024 ​Програма на патување:   1 ден Состанок на групата во 18:45 часот и заминување за Босна и Херцеговина, со попатни паузи и царински формалности. 2. Ден…

Коментарите се исклучени на САРАЕВО – ЈАЈЦЕ – МОСТАР