Вила Елени + Ипсос Крф – Лето 2024

Вила ЕЛЕНИ – Ипсос/Пирги Вилата Елени се наоѓа во мирниот дел на Ипсос, на 250 метри од плажата. Вилата е комплекс од три понови згради, со голем базен. Располага со двокреветни…

Коментарите се исклучени на Вила Елени + Ипсос Крф – Лето 2024

Вила Зевс – Лето 2024

ВИЛА ЗЕВС – Ипсос Вилата Зевс се наоѓа на 400метри од плажата во Ипсос, во мирниот дел на туристичкото место Пирги. Вилата Зевс е голем комплекс од два објекта кои…

Коментарите се исклучени на Вила Зевс – Лето 2024

Вила Мина Лукс – Лето 2024

ЛЕТО 2024 – сопствен закуп Вила Мина Лукс – Ипсос Вила „Мина Лукс“ се наоѓа на 150 метри од плажата и се состои од две згради. Вилата има базен со лежалки…

Коментарите се исклучени на Вила Мина Лукс – Лето 2024