Sport 4*

First Minute понуда од Sport 4* MPM HOTEL SPORT 4* BANSKO www.mpmhotels.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН ...
Прочитај повеќе

Covid-19 ВАУЧЕР

Почитувани, заради неизвесноста од пандемијата со COVID-19 во однос на понатамошните патувања, Ве известуваме дека за веќе резервираните аранжмани Ви ...
Прочитај повеќе

КОНТАКТ И ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ – МИГ ТРАВЕЛ ДООЕЛ 11та МАКЕДОНСКА ДИВИЗИЈА 7 ТЕЛ: 047 241 223 mig_travel@yahoo.com info@migtravel.mk АГЕНЦИЈА – Т.А. МИГ ...
Прочитај повеќе

Возила

Располагаме со 32 автобуси, 5 минибуси и 23 комбиња Возила за меѓународен сообраќај: SETRA S415 HD, 48+2+1 MAN R07, 51+1+1 ...
Прочитај повеќе

ОПШТИ УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ

СОДРЖИНА НА АРАНЖМАНОТ Организаторот на патувањето гарантира реализација на  аранжманот според описот во програмата. Содржината на  аранжманот ќе се оствари ...
Прочитај повеќе