Stratos 3*

You are currently viewing Stratos 3*

Early Booking Discount понуда од Stratos 3*

 

STRATOS 3* AFITOS                                            www.stratoshotel.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

0/1

27.04-31.05

01.06-30.06

11.09-18.09

01.07-11.07

01.09-10.09

12.07-31.08

19.09-06.10

Double Standard up to 2 pax

26

33

38

40

27

Double Standard up to 3 pax

26

33

38

40

27

Трето лице

19

19

19

19

19

1 дете од 0-4.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Executive up to 3 pax

35

45

52

52

36

Трето лице

19

19

19

19

19

1 дете од 0-4.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite up to 3 pax

35

45

52

52

36

Трето лице

19

19

19

19

19

1 дете од 0-4.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Suite 2 Bbedrooms up to 4 pax

45

55

61

67

45

Трето лице

19

19

19

19

19

Четврто лице

19

19

19

19

19

1 дете од 0-4.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-4.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Минимум престој

3

3

3

5

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.01.2024 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ