Meliton Porto Carras 5*

You are currently viewing Meliton Porto Carras 5*

First Minute понуда од Meliton Porto Carras 5*

 

PORTO CARRAS MELITON 5* NEA MARMARAS                                               www.portocarras.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

10

24.04-30.04

20.10-30.10

01.05-05.05

06.05-25.05

03.10-19.10

26.05-15.06

18.09-02.10

16.06-06.07

03.09-17.09

07.07-20.07

22.08-02.09

21.07-21.08

Single Room Golf View

120

140

190

238

282

326

Single Room Sea or Marina View

140

160

210

260

312

358

Standard Room Golf View

67

78

106

132

157

181

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Sea or Marina View

78

89

117

145

173

199

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Golf View

140

156

176

210

245

285

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Sea or Marina View

152

168

187

228

274

309

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Captain’s Suite Marina Front

274

290

355

395

432

490

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Junior Suite Golf View

95

105

129

156

181

210

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Sea or Marina View

106

116

140

168

199

228

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Golf View

100

116

146

180

210

246

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Sea or Marina View

111

127

158

192

228

269

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family one Bedroom Suite Golf View

163

179

205

252

298

355

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family one Bedroom Suite Sea or Marina View

181

197

222

275

321

385

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family two Bedrooms Suite Side Sea View

216

231

257

312

432

490

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 год.

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Superior Family two Bedrooms Suite Sea or Marina View

233

249

280

335

461

518

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 год.

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Се вклучено

50

50

50

50

50

50

Деца од 2-11.99 год.

25

25

25

25

25

25

Минимум престој

3

3

3

3

5

7

Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 14-21 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-13 days before check-in 80% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2024 15% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ