ВИЛА PETRIDIS – МЕТАМОРФОЗИ

10% ПОПУСТ (ЗА 50% УПЛАТА) ДО 16.12.2021 НА ПЛАЖА Вилата Петридис се наоѓа на првиот ред вили во Метампорфози. Идеално ...
Прочитај повеќе

АПАРТХОТЕЛ ZEPPOS – НЕА МАРМАРАС

12% ПОПУСТ (ЗА 50% УПЛАТА) ДО 16.12.2021 200 МЕТРИ ОД ГЛАВНА ПЛАЖА ВО МАРМАРАС ХОТЕЛ-АПАРТМАНТ “ZEPPOS” СЕ НАОЃА ВО НЕА ...
Прочитај повеќе

ВИЛА DIMITRA – НИКИТИ

12% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 16.12.2021 250 МЕТРИ ОД ПЛАЖА НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на ...
Прочитај повеќе

СТУДИО НИНА – ТОРОНИ

10% ПОПУСТ (ЗА 50% УПЛАТА) ДО 21.01.2022 НА ПЛАЖА Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак на полуостровот ...
Прочитај повеќе

АПАРТХОТЕЛ FAY ТОРОНИ

7% ПОПУСТ (ЗА 50% УПЛАТА) ДО 21.01.2022 НА ПЛАЖА (СТРАНИЧЕН ПОГЛЕД НА МОРЕ) Торони на југоисточниот дел од вториот крак ...
Прочитај повеќе