Промо пакет за Денот на Жената Интерхотел Сандански

You are currently viewing Промо пакет за Денот на Жената Интерхотел Сандански

Промо пакет за Денот на Жената
Интерхотел Сандански
10-12.03.2023

 

10.03.2023 (Петок) Битола(Скопје)-Прилеп-Неготино-Струмица-Сандански
Поаѓање во 06:30 часот од Битола/Скопје за Сандански преку Струмица и Петрич (попатни одмори, царински формалности),
продолжување кон Сандански. По пристигнувањето сместување во хотелот. Слободно време, можност за користење на СПА
центарот. Ноќевање
11.03.2023 (Сабота) Сандански
Појадок. Слободно време за индивидуални активности, можност за користење на СПА центарот или индивидуална прошетка во
градот. Ноќевање.
12.03.2023 (Недела) Сандански-Струмица-Неготино-Прилеп-Битола(Скопје)
Појадок. Одјавување од хотелот до 12.00 часот (локално време). Во 12.45 часот (локално време) поаѓање кон Македонија (попатни
одмори, царински формалности) пристигнување во вечерните часови.

Цените се за СТАНДАРД СОБИ за 2 лица во DBL за 2 ноќевања, без превоз

2adl 240 €
2adl+1chd /0-3,99/ 240 €
2adl +1chd /4-11,99/ 276 €
2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/ 276 €
2adl +1chd /12-15,99/ 320 €
2adl +2chd /0-3,99 и 12-15,99/ 320 €

За друг тип на соба и доплати важи редовниот ценовник

Доплата за превоз
Битола, Прилеп, Неготино, Струмица 35€,
Скопје, Велес 40 €,
дете 02-12 год. 25 €
Во цената Е вклучено:
2 ноќевања со појадок во Интерхотел двокреветни соби
Користење на СПА центарот
Придружник и организација на патувањето.
Во цената НЕ Е вклучено:
Автобуски превоз според програмата;
Патничко здравствено осигурување – околу 150 денари;
Можност за доплата за вечера 18€ возрасен и дете 12-15,99 г , 9€ дете 4-11,99 г.

Напомена:
Сместување по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање до 12:00 ч. (локално време)
Т.А.МИГ ТРАВЕЛ го задржува правото во случај на промена на цената на превозот, хотелот, недоволен број
на пријавени патници и слично, да ја измени цената на аранжманот или пак да го откаже во целост
аранжманот 5 дена пред поаѓање.
Организаторот на патувањето го задржува правото за промена на пограмата за патување во случај на
непредвидени објективни причини, како на пример: застој на граница, застој во сообраќајот,
затвореност на некој од локалитетите предвиден за посета и сл.
За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 40 патници.
Пасошот треба да важи минимум 6 месеци од завршувањето на патувањето!
Организаторот не е надлежен да ја цени исправноста на патните документи. Аражманот се плаќа
исклучиво во денари во агенција по курс 1€ = 62,00мкд. При резервација на аранжманот се уплатува
30% од износот на аранжманот – аванс.