Euphoria Club 4*

You are currently viewing Euphoria Club 4*

Early Booking Discount понуда од Euphoria Club 4*

 

EUPHORIA CLUB 4* BOROVETS                 www.borovetseuphoria.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

4/1

16.12.2022
27.12.2022

28.12.2022
03.01.2023

04.01.2023
31.01.2023

01.02.2023
14.02.2023

15.02.2023
28.02.2023

01.03.2023
31.10.2023

STUDIO

SINGLE ROOM

98

177

98

112

112

77

STUDIO 2 ADULTS

100

180

100

127

117

87

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

99

178

99

113

113

78

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

100

180

100

127

117

87

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

143

223

143

170

159

104

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

179

280

178

211

200

138

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

143

223

143

170

159

104

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

144

224

144

171

160

105

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

144

224

144

171

160

105

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

144

224

144

171

160

105

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

144

224

144

171

160

105

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

145

225

145

172

161

106

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

168

259

168

203

192

128

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

178

258

178

239

193

127

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

212

314

212

274

294

161

APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

178

258

178

239

193

127

APT4 3+1 CHD (2-11,99)

178

258

178

239

193

127

APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

179

259

179

240

194

128

APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

179

259

279

240

194

128

APT4 4+1 CHD (0-1,99)

179

259

279

240

194

128

APT4 4+1 CHD (2-11,99)

179

259

279

240

194

128

APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

180

260

280

241

195

129

APT4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

202

293

202

272

227

151

APT4 5+1 CHD (0-1,99)

213

315

212

275

295

162

APT4 5+1 CHD (2-11,99)

213

315

212

275

295

162

Полупансион

11

11

11

11

11

11

Деца од 2-11.99 год.

6

6

6

6

6

6

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 14 дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

No Show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Минимум престој

1

3

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна Вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за дева од 2-11.99 год.

Цената вклучува: затворен базен, интернет, подземен паркинг

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

EBD1 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 20% ПОПУСТ

EBD2 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.11.2022 15% ПОПУСТ

6=5 , 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.01 ДО 31.01.2023 И ОД 15.02.ДО 31.10.2023

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРАТ СО ЕБД 2 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.10.2022