Куќа “La Plage”

Куќа “La Plage” 40.255254, 23.224670   Куќа „La Plage“ е лоцирана во новиот дел на Неа Флогита, прва линија море, на сама плажа. Располагаме со 3 четирикреветни студиа, 2 четирикреветни апартмани и…

Коментарите се исклучени на Куќа “La Plage”

Vila Bouzalis | Nea Flogita

Во централниот дел на полуостровот Халкидики, на само педесетина километри југоистoчно од Солун се наоѓа туристичкото место Неа Флогита, препознатливо по централниот парк со фонтаните и зелениот појас со палми. Длабочината во…

Коментарите се исклучени на Vila Bouzalis | Nea Flogita

ВИЛА MIHALIS – НЕА ФЛОГИТА

  50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА НЕА ФЛОГИТА, туристичко место на западната страна од првиот крак Касандра во областа Халкидики. Се издвојува со нај долгата песочна плажа на Халкидики, бистрината на…

Коментарите се исклучени на ВИЛА MIHALIS – НЕА ФЛОГИТА

Куќа „Кики“- Неа Флогита

Куќа „Кики“ од 89€ Куќа „Кики“ е лоцирана на почетокот на Неа Флогита, прва линија на море, на сама плажа. Има слободно место за паркинг околу неа. Располагаме со трикреветни, четирикреветни…

Коментарите се исклучени на Куќа „Кики“- Неа Флогита

Куќа „Цимбукас“- Неа Флогита

Куќа „Цимбукас“ од 89€ Куќа „Цимбукас“ е лоцирана на извонредно мирна и тивка локација, помеѓу приватни куќи на почетокот на Неа Флогита. Оддаленена е околу 300 метри од песочната плажа. Има…

Коментарите се исклучени на Куќа „Цимбукас“- Неа Флогита

Куќа ,,Ана”- Неа Флогита

Куќа ,,Ана” од 79€ Куќа „Ана“ е лоцирана централно во Неа Флогита, во вториот ред куќи, на само 50 метри од плажа. Околу неа има слободни места за паркинг. Располагаме со…

Коментарите се исклучени на Куќа ,,Ана”- Неа Флогита