Parga Beach Resort 5*

Early Booking Discount понуда од Parga Beach Resort 5*   PARGA BEACH RESORT 5* VALTOS BEACH , PARGA                                        www.pargabeachresort.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 2/4 14.04.23 08.05.23…

Коментарите се исклучени на Parga Beach Resort 5*

Lichnos Bay Village 3*

Early Booking Discount понуда од Lichnos Bay Village 3*       LICHNOS BAY VILLAGE 3* PARGA                                                            www.enjoy-lichnos.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 10/4 27/04 - 05/06 26/09 - 23/10…

Коментарите се исклучени на Lichnos Bay Village 3*

Mega Ammos 3*

Early Booking Discount понуда од Mega Ammos 3*   MEGA AMMOS 3* SIVOTA                                       www.hotel-megaammos.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 10 01.05-02.06 02.09-20.10 03.06-23.06 24.06-14.07 15.07-01.09 Standard Room Sea View 44…

Коментарите се исклучени на Mega Ammos 3*

Aqua Oliva 4*

Early Booking Discount понуда од Aqua Oliva 4*       AQUA OLIVA 4 * AGIA PARASKEVI ( SIVOTA)                                         www.aquaolivaresort.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0 29.04-09.06 22.09-30.09 10.06-06.07…

Коментарите се исклучени на Aqua Oliva 4*

Sivota Hotel 4*

Регуларна понуда од Sivota Hotel 4*     SIVOTA HOTEL 4* SIVOTA                                                     www.hotel-sivota.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0 01.05-31.05 01.10-30.10 01.06-30.06 01.09-30.09 01.07-31.07 01.08-31.08 Double Standard 35 44…

Коментарите се исклучени на Sivota Hotel 4*

Lichnos Beach 5*

Регуларна понуда од Lichnos Beach 5*     LICHNOS BEACH 5* PARGA         www.lichnosbeach.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ЦЕНИ ВО АГЕНЦИЈА Комплет пансионот вклучува и неограничени пијалоци за време на…

Коментарите се исклучени на Lichnos Beach 5*

Korali House

Регуларна понуда од Korali House       KORALI HOUSE VRACHOS                                                                   www.korali-house.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ 0 12.04-06.06 07.06-27.06 28.04-18.07 19.07-29.08 30.08-12.09 13.09-10.10 Studio Standard up to 2 pax 21 26 32 46…

Коментарите се исклучени на Korali House

Plataria Seaside Resort 3*

Специјална понуда од Plataria Seaside Resort 3*   PLATARIA SEASIDE RESORT 3*                      www.platariaresort.com              ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА СО ВКЛУЧЕН ПОЈАДОК 10/4 30.07-03.09.2023 Deluxe Room 119 Family Room 166 Трето…

Коментарите се исклучени на Plataria Seaside Resort 3*

MarBella Elix 5*

First Minute понуда од MarBella Elix 5*   MARBELLA ELIX 5* PERDIKA                                                     www.marbella.gr 4/1 28.04.23 25.05.23 26.05.23 10.06.23 11.06.23 24.06.23 25.06.23 10.07.23 11.07.23 26.08.23 27.08.23 16.09.23 17.09.23 02.10.23 03.10.23 16.10.23 17.10.23…

Коментарите се исклучени на MarBella Elix 5*