Grecotel Astir 5*

Early Booking Discount понуда од Grecotel Astir 5*   GRECOTEL ASTIR 5* ALEXANDROUPOLIS                    www.astiregnatia.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/1 01.05.23 14.06.23 15.06.23 12.07.23 13.07.23 06.08.23 07.08.23 25.08.23 26.08.23…

Коментарите се исклучени на Grecotel Astir 5*

Grecotel Egnatia Grand 4*

Early Booking Discount понуда од Grecotel Egnatia Grand 4*   GRECOTEL GRAND HOTEL EGNATIA    4*                                  www.astiregnatia.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/1        01.01.23 14.06.23 15.06.23 12.07.23 13.07.23 06.08.23…

Коментарите се исклучени на Grecotel Egnatia Grand 4*