Aristoteles Holiday Resort 4*

ARISTOTELES HOLIDAY RESORT&SPA **** OURANOUPOLIS www.aristoteles.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО 4 01.05-20.05 30.09-31.10 21.05-30.06 09.09-29.09 01.07-04.08 26.08-08.09 05.08-25.08 Double Standard 54 68 80 95 Double Standard Sea View…

Коментарите се исклучени на Aristoteles Holiday Resort 4*

Theoxenia 4*

First Minute понуда од Theoxenia 4*   XENIOS THEOXENIA 4*                                            www.theoxenia-beach-hotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС 2 31.05.24 18.06.24 19.06.24 05.07.24 06.07.24 23.07.24 24.07.24 16.08.24 17.08.24 30.08.24 31.08.24…

Коментарите се исклучени на Theoxenia 4*

Куќа “Soula”-Јерисос

40.400484, 23.878998 попуст – 22 % за 50 % уплата заклучно со 02.12.2023 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 09.03.2024 (Сабота) Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој…

Коментарите се исклучени на Куќа “Soula”-Јерисос

Куќа “Kostas”

 40.40033, 23.87954 попуст – 17 % за 50 % уплата заклучно со 02.12.2023 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 09.03.2024 (Сабота)   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот…

Коментарите се исклучени на Куќа “Kostas”

Куќа “Atina”

 40.398701, 23.879398 попуст – 20 % за 50 % уплата заклучно со 02.12.2023 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 09.03.2024 (Сабота)   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во…

Коментарите се исклучени на Куќа “Atina”

Куќа “Tzouli 2”

40.400584, 23.879470 попуст – 22 % за 50 % уплата заклучно со 02.12.2023 (Сабота) и целосна доплата заклучно со 09.03.2024 (Сабота)   Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во…

Коментарите се исклучени на Куќа “Tzouli 2”