Bor 3*

You are currently viewing Bor 3*

Early Booking Discount понуда од Bor 3*

 

BOR 3* BOROVETS                                                         www.hotelbor-borovets.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
29.12.2022

30.12.2022
02.01.2023

03.01.2023
14.01.2023

15.01.2023
26.01.2023

27.01.2023
04.03.2023

05.03.2023
31.03.2023

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

98

105

129

105

98

105

98

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

137

147

181

147

137

147

137

SINGLE ROOM

60

67

119

67

60

67

60

DBL 1+1 CHD (3-12,99)

81

87

107

87

81

87

81

SGL 1+1 CHD (0-2,99)

61

68

120

68

61

68

61

DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

82

88

108

88

82

88

82

DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

106

113

140

113

106

113

106

DBL 2+1 CHD (0-2,99)

99

106

130

106

99

106

99

DBL 2+1 CHD (3-12,99)

123

131

162

131

123

131

123

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

107

116

138

116

107

116

107

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

160

173

207

173

160

173

160

APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

161

174

208

174

161

174

161

APT2 3+1 CHD (0-2,99)

161

174

208

174

161

174

161

APT2 3+1 CHD (3-12,99)

187

203

242

203

187

203

187

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 21 ден 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

1

3

1

1

1

1

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 3до 12.99 години

Цената вклучува: трансфер до ски лифтовите

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.09.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023