VILA SELENA MARE

Се наоѓа во новиот, северен дел од Паралија, недалеку од новоизградените спортски терени, а од централната улица Паралија е околу ...
Прочитај повеќе
Atina_Paralija_Pierija_Grcija

Вила Атина – Паралиа

ВИЛА АТИНА се наоѓа на самото шеталиште измеѓу првата и втората улица оддалечена 30 метри од плажа, сместена во самиот ...
Прочитај повеќе