VILLA SOULA – НЕИ ПОРИ

Villa Soula се наоѓа на околу стотина метри од песочната плажа во Неи Пори. Нејзината внатрешна организираност, се каракеризира со ...

VILLA MAGGAS – НЕИ ПОРИ

Villa Maggas се наоѓа на околу 150 метри од големата и песочна плажа во Неи Пори, во мал и убаво ...

VILLA ANASTASSIOS – НЕИ ПОРИ

Villa Anastasios се наоѓа во втората линија на објекти, на оклу 150 метри оддалеченост од големата плажа во Неи Пори ...

VILLA OLYMPIA – НЕИ ПОРИ

Villa Olympia е лоцирана на околу 250м од големата песочна плажа, во третата линија на објекти и непосредна близина на ...

ВИЛА ГУЗЕЛИС – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ГУЗЕЛИС – НЕИ ПОРИ ЛЕТО 2024 НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, ...

ВИЛА ГЕОРГИЈА – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ГЕОРГИЈА – НЕИ ПОРИ ЛЕТО 2024 ВИЛА ГЕОРГИЈА на сама плажа, располага со 1/4 студио(еден дупли 2 поед.кревети-Грчки стандард), ...

ВИЛА ТОДОРОС – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ТОДОРОС – НЕИ ПОРИ ЛЕТО 2024 НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, ...

Вила АДОНИС

– 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2023 – 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 28.02.2024 ...