Торони Апартментс “Б” Торони

Торони Апартментс “Б” Торони Лето 2020 Грција Вила Торони Апартментс е постар објект лоциран на сама плажа во Торони, место познато по прекрасната долга и широка песочна плажа, наградена со…

Коментарите се исклучени на Торони Апартментс “Б” Торони

СТУДИО НИНА – ТОРОНИ

СТУДИО NINA - ТОРОНИ Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак на полуостровот Ситонија.Долгата песочна плажа и тиркизната боја на егејот заокружени со боровата шума го прават ова место…

Коментарите се исклучени на СТУДИО НИНА – ТОРОНИ

АПАРТХОТЕЛ SAKIS FAY ТОРОНИ

  НА ПЛАЖА Торони на југоисточниот дел од вториот крак полуостровот Ситонија.Долгата песочна плажа и тиркизната боја на егејот заокружени со боровата шума го прават ова место вистински рај.Убава пешачка патека…

Коментарите се исклучени на АПАРТХОТЕЛ SAKIS FAY ТОРОНИ