Palmariva Beach 4*

Early Booking Discount понуда од Palmariva Beach 4*     PALMARIVA BEACH HOTEL 4* ERETRIA EVIA                    www.palmarivabeachhotel.hotelbrain.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО 10/4 01.05-31.05 01.10-31.10 01.06-30.06 11.09-30.09 01.07-28.07 22.08-10.09…

Коментарите се исклучени на Palmariva Beach 4*