Протокол – Грција

Сè што треба да знаете за патување во Грција -Пополнување PLF документот за влез во Грција https://travel.gov.gr/#/user/login – Сите патници кои влегуваат во земјата, независно од нивното државјанство, се должни да…

Коментарите се исклучени на Протокол – Грција