VILA VISTA MAGICA – С.РАДОЖДА

You are currently viewing VILA VISTA MAGICA – С.РАДОЖДА

Вила Радожда е ново изградена вила, во модерен стил, со својата локација им нуди на своите гости еден мирен одмор со прекрасен поглед према езеро.

Сите соби имаат сопствен тоалет, tv, клима и тераса со поглед према езеро. Двокреветните соби се поволни за две возрасни лица со дете до 6,99год кое спие со во кревет со нив, немаат кујна во соба, туку на истиот спрат во ходник имаат кујна за користење(мини кујна со прибор за готвење и јадење, без рерна само плотна за лесно готвење и припремање кафе. Собата за 3+1 лице поволна за 3 возрасни лица и 1 дете до 11,99год, таа има своја кујна и сопствен тоалет.

 

 

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА

период на престој ноќевања двокреветна четворокреветна
20.06 – 24.06.2022 4 96 104
24.06 – 27.06.2022 3 72 78
27.06 – 01.07.2022 4 96 104
01.07 – 04.07.2022 3 72 78
04.07 – 08.07.2022 4 100 108
08.07 – 11.07.2022 3 78 87
11.07 – 15.07.2022 4 104 116
15.07 – 18.07.2022 3 78 87
18.07 – 22.07.2022 4 104 116
22.07 – 25.07.2022 3 78 87
25.07 – 29.07.2022 4 104 116
29.07 – 01.08.2022 3 78 87
01.08 – 05.08.2022 4 104 116
05.08 – 08.08.2022 3 78 87
08.08 – 12.08.2022 4 104 116
12.08 – 15.08.2022 3 78 87
15.08 – 19.08.2022 4 104 116
19.08 – 22.08.2022 3 78 87
22.08 – 26.08.2022 4 100 108
26.08 – 29.08.2022 3 72 78
29.08 – 02.09.2022 4 96 104
02.09 – 05.09.2022 3 72 78
05.09 – 09.09.2022 4 96 104
09.09 – 12.09.2022 3 69 72