VILA RIA

VILA RIA

Локација:
Вилата Риа се наоѓа во првиот ред на вили на плажата во централниот дел на Неи Пори,
во близина на црквата.

Структура:
На првиот кат од вилата има дуплекс апартмани за најмногу 6 лица.
Апартман со пет спални соби 1, двокреветна пет спална соба 2.

Клима:
Доплати 5€ на ден по соба.

Услови за деца:
Дете од 0-12 години може да користи заеднички кревет.

Попуст 20% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г.

Цените се по АПАРТМАН за  11 денови / 10 ноќи

термини APP 5 DPLX 5
29.05-08.06 169 189
08.06-18.06 399 439
18.06-28.06 519 559
28.06-08.07 579 599
08.07-18.07 679 689
18.07-28.07 699 709
28.07-07.08 699 709
07.08-17.08 699 709
17.08-27.08 609 659
27.08-06.09 519 549
06.09-16.09 369 389
16.09-26.09 169 189

Цени во € се плаќа во денари 1€ = 62 денари
Легенда: APP 5 апартман со 5 легла, DPLX 5 дуплекс апартман со 5 легла

Во цената Е вклучено:
Сместување = 11 дена / 10 ноќевања,

Безжичен интернет,
Услуги на претставник на организаторот на туристичката агенција.

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз,

Клима 5€ на ден по соба ( се плаќа во вилата )
Индивидуални трошоци,
Патничко осигурување,

Забелешка:
Од 01.01.2018г во Грција се плаќа данокот за престој од 0,50€ /по соба / на ден.

Плаќањето се врши на лице место во вилата / претставникот на организаторот (агенцијата)
За користење студио со 2 кревети (STD 2) како еднокреветно, попуст од цената -20%