ВИЛА КЛИВЕН

You are currently viewing ВИЛА КЛИВЕН

ВИЛА КЛИВЕН – ГОЛЕМ ДРАЧ, АЛБАНИЈА

Вила Кливен се наоѓа во населба Голем на 6 км од Драч – Албанија, на 80 метри од плажа. Располага со 22 соби од кои 1/2, 1/3, 1/4 соби. Секоја соба е опремена со ТВ тоалет, фрижидер и WI-FI. Исхраната е во ресторанот на хотел Луми на 20 метри оддалеченост. Располага со приватен паркинг. Клима уредот е вклучен во цената.

 

Цени за 7НВ(појадок и вечера) со вклучен превоз по лице
 
ТЕРМИН 1/2  соба 1/3 соба 1/4 соба
       
ЈУНИ 190 ЕВРА 175 ЕВРА 

 

175 ЕВРА 

 

       
ЈУЛИ 220 ЕВРА 199 ЕВРА 

 

199 ЕВРА 

 

       
АВГУСТ 220 ЕВРА 199 ЕВРА 

 

199 ЕВРА 

 

       
СЕПТЕМВРИ 190 ЕВРА 175 ЕВРА 

 

175 ЕВРА 

 

 

Деца до 3 години – бесплатно сместување

Едно дете од 3-12 години плаќаат 70% од цената

Две деца од 3-12 години плаќаат 50% од цената

 

Во цената е вклучено :

-7 полупансиони (појадок и вечера) на база самопослужување

-Превоз со туристички автобус  – СЕКОЈА САБОТА

-Туристичка такса

 

НАПОМЕНА!!!

-За сопствен превоз одобруваме -15 еу од вкупната цена

-Користењето на собите започнува од 13 часот.

-Одјавување од собите во 09 часот.

-Во текот на престојот гостите сами се грижат за хигиената во собите.

-Агенцијата не одговара за јачината на интернетот во објектот.

-Сите настанати штети во собите се на товар на патникот, агенцијата не превзема одговорност.

-Превозот ги слегува патниците до најблиската локација каде може да се паркира автобус.

-Патниците ќе бидат придружувани со водич и превземени од нашиот партнер во ДРАЧ кој зборува албански, српски и македонски јазик.

-Во Р.Албанија патувањето може да биде со валидна лична карта или пасош, сертификат за вакцинација, пцр или брз тест.

-Препорачуваме патничко осигурување.

-Важат општите услови на патување.