VILA FILIO

VILA FILIO

Локација:
Вила Филио се наоѓа во тивок, нов дел од Неи Пори, на 200 метри од плажа.
Вилата има големи тераси на кои треба да се живее и да доживеете вистински одмор.

Структура:
На приземјето има трикреветни студија (бр.1 и 2), на првиот кат има дуплекс апартмани 4 + 1 (бр. 101) и студио 2 + 1 (бр. 102), на вториот кат има студио 2 + 1 ( 106), трокреветни студија (бр. 103, 104) и дуплекс стан 4 + 1 (бр. 107), дуплекс стан 4 + 1 (бр. 105) и на третиот кат се студиа 2 (111), студија 3 (бр. 108, 109) и двокреветни станови 1/5 (бр. 110) и 1/6 (бр. 112).
1/2 студио – во една просторија има кујна и два стандардни кревети

1/2 + 1 студио – во една просторија има кујна, грчко-француски кревет + стандарден кревет
1/3 студио – во една соба кујна и три стандардни кревети
1/4 + 1 дуплекс – посебна кујна, во една просторија има два стандардни кревети, во другата соба еден грчки француски и еден стандарден кревет / во една просторија има два грчко-француски кревети, во другата соба еден грчки француски и еден стандарден кревет.

1/5 дуплекс – посебна кујна, во една просторија 3 стандардни кревети, во другата просторија два стандардни кревети.
1/6 дуплекс – посебна кујна, една соба има еден брачен кревет и еден стандарден кревет во другата просторија.

Опис:
Студиата и дуплекс апартманите имаат кујна, тоалет, телевизор, клима уред и големи тераси.
Постелнината се менува еднаш за време на престојот.
Гостите се должни да се грижат за сопствената хигиена, како и да ги почитуваат правилата за куќите.

Клима:
Доплата 5 € на ден по соба.

Попуст 20% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г.

Цените се по АПАРТМАН за  11 денови / 10 ноќи

термин STD 2 STD 2+1 STD 3 DPLX 4+1 DPLX 5 DPLX 6
29.05-08.06 119 139 159 169 179 189
08.06-18.06 229 239 249 349 359 389
18.06-28.06 229 309 339 369 479 499
28.06-08.07 349 359 379 519 529 549
08.07-18.07 439 459 469 569 599 629
18.07-28.07 489 499 519 629 639 659
28.07-07.08 489 499 519 629 639 659
07.08-17.08 489 499 519 629 639 659
17.08-27.08 419 429 439 519 549 569
27.08-06.09 229 329 339 349 359 379
06.09-16.09 189 209 239 309 329 339
16.09-26.09 119 139 159 169 179 189

Цени во € се плаќа во денари 1€ = 62 денари
Легенда: STD 2 – студио со 2 легла, DPLX 5 – Дуплекс апартман со 5 легла

Во цената Е вклучено:
Сместување = 11 дена / 10 ноќевања,

Безжичен интернет,
Услуги на претставник на организаторот на туристичката агенција.

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз,

Клима 5€ на ден по соба ( се плаќа во вилата )
Индивидуални трошоци,
Патничко осигурување,

Забелешка:
Од 01.01.2018г во Грција се плаќа данокот за престој од 0,50€ /по соба / на ден.

Плаќањето се врши на лице место во вилата / претставникот на организаторот (агенцијата)
За користење студио со 2 кревети (STD 2) како еднокреветно, попуст од цената -20%