VILA APOLON II

You are currently viewing VILA APOLON II

Локација:
Вила се наоѓа на одлична локација, на околу 50 м од плажата, непосредно до шеталиштето.
Структура:
На вториот кат на вилата има две двокреветни соби (бр. 3 и 4) со поглед на дворот и трикреветни студија (бр. 1 и 2) со поглед на шеталиштето.
На третиот кат на вилата, распоредот е ист, двокреветни студија (бр. 7 и 8) и трокреветни студија (бр. 5 и 6).
Дополнителни удобности:
Вилата има лифт.
Паркирањето е 30 метри од вилата.
Клима:
Доплата 5€ на ден по соба. ( се плаќа во вилата )
Услови за деца:
Дете до 12 год. може да користи заеничко легло.

Попуст 20% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г.

Цените се по АПАРТМАН за  11 денови / 10 ноќи

термини STD 2 STD 3
29.05-08.06 129 149
08.06-18.06 265 295
18.06-28.06 345 375
28.06-08.07 385 419
08.07-18.07 425 455
18.07-28.07 469 499
28.07-07.08 469 499
07.08-17.08 469 499
17.08-27.08 385 399
27.08-06.09 295 309
06.09-16.09 215 235
16.09-26.09 119 149

Цени во € се плаќа во денари 1€ = 62 денари
Легенда: APP 3-Апартман со 3 легла, APP 4 Апартман со 4 легла

Во цената Е вклучено:
Сместување = 10 ноќевања,

Безжичен интернет,
Услуги на претставник на организаторот на туристичката агенција.

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз,

Клима 5€ на ден по соба ( се плаќа во вилата )
Индивидуални трошоци,
Патничко осигурување,

Забелешка:
Од 01.01.2018г во Грција се плаќа данокот за престој од 0,50€ /по соба / на ден.

Плаќањето се врши на лице место во вилата / претставникот на организаторот (агенцијата)
За користење студио со 2 кревети (STD 2) како еднокреветно, попуст од цената -20%