Вила Ана Марија

Вила Ана Марија

Вила АНА МАРИЈА

Локација : Дурачка Река, на 3 км од Крива Паланка

  • Незаборавно уживање во прекрасна природа, двор со летниковец, место за одмор и рекреација
  • Типови на соби : сместување во апартман со две соби, двокреветни, трокреветни и четворокреветни соби
    Сите соби се со модерен ентериер и високо ниво на хигиена
Цена по лице :

600 ден. за 1 ноќевање

Дете до 4 год. со 2 воз. :

Бесплатно

Дете од 4 до 12 год. со 2 воз. :

300 ден. за 1 ноќевање

  • Предлог места за посета во околина : Манастир Св.Јоаким Осоговски, воденица и валавица во село Станци, Станички водопад, ресторан Воденица 3, ресторан Балкан …

Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден
(се плаќа во агенција)