Tropical Hanioti 4*

You are currently viewing Tropical Hanioti 4*

First Minute понуда од Tropical Hanioti 4*

 

HOTEL TROPICAL**** HANIOTI                      www.hoteltropical.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

10

20.05-17.06

13.09-30.09

18.06-10.07

23.08-12.09

11.07-22.08

Deluxe Room Garden View

49

68

87

Трето лице

50%

50%

50%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

Deluxe Room Pool

53

70

90

Трето лице

50%

50%

50%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

Standard Room

40

58

78

Трето лице

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Room Garden View

44

63

84

Трето лице

50%

50%

50%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

Superior Room Pool View

46

64

85

Трето лице

50%

50%

50%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

Family Room

58

76

93

Трето лице

50%

50%

50%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

2 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

Standard Room Bunk Bed

40

58

78

Трето лице

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

Минимум Престој

5

5

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 100% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 12% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.06 ДО 11.06.2023

( ВАЖИ ЗА STANDARD ROOM)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 12% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.06 ДО 24.06.2023

( ВАЖИ ЗА STANDARD ROOM BUNK BED )

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ