ТРИКАЛА

You are currently viewing ТРИКАЛА

ТРИКАЛА И МЕТЕОРИ

– После една година пауза ви најавуваме дека од 4ти Декември до 6ти Јануари ќе имаме секоја Сабота и Недела посета на божиќното село во ТРИКАЛА и секако МЕТЕОРИ
– Барем на еден ден да си дозволиме да живееме во светот на фантазиите… Да ја почувстуваме божиќната магија која на сите ни недостасуваше минатата година, ќе ја посетиме куќата на Дедо Мраз, фабриката за чоколади и колачиња, ќе го вкусиме прекрaсното греено вино, ќе одиме и во работилницата за изработка на икони во Метеори….Ве очекуваат незаборавни моменти исполнети со многу изненадувања, забава и среќa..
 
Планирано поаѓање од Битола во 06:00 часот од спортска сала.
 
 
БИТОЛА
Цена за возрасни: 900 мкд
Цена за деца до 10 години: 700 мкд
 
ОХРИД И СТРУГА
Цена за возрасни:  1500 мкд
Цена за деца до 10 години:  1300 мкд
 
Трансфер од Прилеп + 300 мкд
 

НАПОМЕНА!

  • За реализација на аранжманот се потребни минимум 45 патници.
  • ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРИЛОЖУВАЊЕ НА СЕРТИФИКАТ ИЛИ БРЗ ТЕСТ ЗА ПРЕМИН НА ГРАНИЦА
  • За овој аранжман важат општите услови за реализација на патување на Т.А МИГ ТРАВЕЛ.
  • Крајниот рок за извествање на евентуален отказ е пет дена пред датумот на поаѓање. Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата.
  • Патната исправа е лична обврска, при што важноста на пасошот треба да биде три месеци пред истекување.