Sport 4*

You are currently viewing Sport 4*
SONY DSC

Специјална понуда од Sport 4*

 

MPM HOTEL SPORT 4* BANSKO                                                                                       www.mpmhotels.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
29.12.2022

30.12.2022
06.01.2023

07.01.2023
13.01.2023

14.01.2023
10.02.2023

11.02.2023
18.02.2023

19.02.2023
17.03.2023

18.03.2023
13.04.2023

14.04.2023
18.04.2023

EXECUTIVE ROOM

DOUBLE ROOM

120

183

213

183

149

183

149

120

149

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

172

257

299

257

209

257

209

168

209

SINGLE ROOM

110

182

212

182

125

182

125

110

125

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

108

165

192

165

134

165

134

108

134

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

111

183

213

183

126

183

126

110

126

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

109

166

193

166

135

166

135

109

135

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

132

189

216

189

158

189

158

132

158

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

121

184

214

184

150

184

150

121

150

DBL 2+1 CHD (2-12,99)

143

207

237

207

172

207

172

143

172

DELUXE ROOM

DOUBLE ROOM

130

216

248

217

162

216

162

130

162

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

182

302

346

302

227

302

227

182

227

SINGLE ROOM

115

215

246

215

131

215

131

115

131

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

117

194

222

194

146

194

146

117

146

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

116

216

247

216

132

216

132

116

132

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

118

195

223

195

147

195

147

118

147

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

141

218

246

218

170

218

170

141

170

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

131

217

249

218

163

217

163

131

163

DBL 2+1 CHD (2-12,99)153

153

239

270

239

186

239

186

153

185

DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

154

240

271

240

187

240

187

154

186

DBL 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

177

262

293

262

209

262

209

177

209

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD [2ADL]

191

289

330

289

229

289

229

191

229

APARTMENT 4 AD [3ADL]

182

290

331

290

230

290

230

192

230

APARTMENT 4 AD [4ADL]

183

291

332

291

231

291

231

193

231

APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

183

291

332

291

231

291

231

193

231

APT4 3+1 CHD (2-12,99)

183

291

332

291

231

291

231

193

231

Доплата за V.I.P APARTMENT за ден

84

84

84

84

84

84

84

84

84

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 14 дена 100%

ПОд 28 дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

100%

100%

100%

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

4

5

4

3

4

3

1

3

Доплата за Новогодишна вечера 100 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2-12.99 год.

Цената вклучува: користење на затворен базен,сауна, солена сауна,парна бања, римска бања,ски гардероба,интернет, кафе и чај во соба

Отворен и затворен паркинг со доплата на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 16.12.2022 И ОД 08.01 ДО 16.01.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.03 ДО 18.04.2023

ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 19.03 ДО 18.04.2023 7=6 И 14=12

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ