Sivota Hotel 4*

You are currently viewing Sivota Hotel 4*

Регуларна понуда од Sivota Hotel 4*

 

 

SIVOTA HOTEL 4* SIVOTA                                                     www.hotel-sivota.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

0

01.05-31.05

01.10-30.10

01.06-30.06

01.09-30.09

01.07-31.07

01.08-31.08

Double Standard

35

44

52

69

Triple Standard

35

44

52

69

Трето лице

18

18

18

18

1 дете од 2-9.99 год.

10

10

10

10

Suite up to 5 pax Standard

52

64

75

93

Трето лице

18

18

18

18

Четврто лице

18

18

18

18

Петто Лице

18

18

18

18

1 дете од 2-9.99 год.

10

10

10

10

2 дете од 2-9.99 год.

10

10

10

10

3 дете од 2-9.99 год.

10

10

10

10

Полупансион

18

18

18

18

Деца од 2-9.99 год.

10

10

10

10

Минимум престој

7

7

7

7

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

1. Cancellation Policy:

01/05- 31/05 & 01/10-30/10:

3-1 days before the arrival 20%

01/06-30/06 & 01/09-30/09:

7-1 days before the arrival 20%

01/07-31/07:

9-1 days before the arrival 30%

01/08-31/08:

12-1 days before the arrival 30%

Early Departure/ Non-show 100%