Хотел СИЛЕКС Охрид

Хотел СИЛЕКС Охрид

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.

Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.

Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

Хотелот располага со двокреветни соби, апартмани и претседателски апартман и истиот располага со базен, сауна, фитнес сала и спа услуги

ЦЕНИ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2020

BB –  23 евра по лице на ден во двокреветна / трокреветна соба;

HB – 28 евра по лице на ден во двокреветна / трокреветна соба;

FB –  33 евра по лице на ден во двокреветна / трокреветна соба;

-Доплата за еднокреветна соба + 50%;

-Деца до 5.99год се гратис;

-Деца 6- 11.99год плаќаат – 50 % од цената;

Доплата за сауна – 5еур

Политика на отказ:

До 40 дена пред пристигање – без пенали

Од 40-30 дена пред пристигање – корисникот плаќа 30% од услугата

Од 30-15 дена пред пристигање – корисникот плаќа 50% од услугата

После 15 дена пред пристигање – корисникот плаќа 85% од услугата