ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН 07.03.2020

You are currently viewing ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН 07.03.2020

Состанок на групата во 04:45 часот пред спортската сала “Младост”. Поаѓање во 05:00 часот за Солун. Денско возење со попатни одмори и царински формалности. Пристигнување во центарот на Солун околу 10 часот. 4 часа слободно време за индивидуални прошетки низ центарот на градот, шопинг. Поаѓање кон трговските центри COSMOS, IKEA, JUMBO и слободно време за шопинг. Враќање во Битола во вечерните часови.

Цена на екскурзијата 600 денари

 

Цената вклучува:
*Автобуски превоз на горенаведената релација,
*Посета на големите трговски центри,
*Организација, водство и реализација на аранжманот.
Цената на аранжамнот не вклучува:
*Индивидуални посети и разгледи
*Патничкото осигурување.
НАПОМЕНА!
За реализација на аранжманот се потребни минимум 45 патници.
За овој аранжман важат општите услови за реализација на патување на Т.А МИГ ТРАВЕЛ
Патната исправа е лична обврска, при што важноста на пасошот треба да биде три месеци пред истекување.