SANTA QUARANTA PREMIUM RESORT 5*

You are currently viewing SANTA QUARANTA PREMIUM RESORT 5*

Santa Quaranta Premium Resort 5* се наоѓа на 2км од центарот на Саранда. состои од 85 соби од кои некои се со поглед на море. Хотелот нуди бесплатен приватен паркинг. Клима, ТВ, вифи се едни од услугите кои ги нуди овој хотел.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

SANTA QUARANTA PREMIUM RESORT / 5 STAR / SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.01.2021
30.04.2021
01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
01.10.2021
31.10.2021
01.11.2021
31.12.2021
STANDARD ROOM
DOUBLE 81.4 103.4 114.4 169.4 114.4 103.4 81.4
SINGLE 67.1 89.1 100.1 145.2 100.1 89.1 67.1
2+1 CHD (0-2,99) 81.4 103.4 114.4 169.4 114.4 103.4 81.4
FAMILY ROOM
2PAX 136.4 169.4 180.4 225.5 180.4 169.4 136.4
3PAX 136.4 169.4 180.4 225.5 180.4 169.4 136.4
2+1 CHD (0-12,99) 136.4 169.4 180.4 225.5 180.4 169.4 136.4
2+2 CHD (0-12,99) (0-12,99) 136.4 169.4 180.4 225.5 180.4 169.4 136.4
3+1 CHD (0-12,99) 136.4 169.4 180.4 225.5 180.4 169.4 136.4
DELUXE ROOM
2PAX 267.3 333.3 355.3 445.5 355.3 333.3 267.3
3PAX 267.3 333.3 355.3 445.5 355.3 333.3 267.3
2+1 CHD (0-12,99) 267.3 333.3 355.3 445.5 355.3 333.3 267.3
2+2 CHD (0-12,99) (0-12,99) 267.3 333.3 355.3 445.5 355.3 333.3 267.3
RELEASE DAYS 7 7 7 7 7 7 7

Во цената не е вклучена задолжителна туристичка такса по лице на ден од 2еур, дете од 2-11,99год – 1еур на ден

Минимум престој од 2 ноќевања

Политика на отказ на резервација:

До 31 ден пред поаѓање – без пенали, по овој период 100% пенали