ROYAL G HOTEL 5* – ДРАЧ

You are currently viewing ROYAL G HOTEL 5* – ДРАЧ

    

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ИЛИ СЕ ВКЛУЧЕНО

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

ROYAL G HOTEL & SPA / 5 STAR / DURRES
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.05.2021
30.09.2021
ALL INCLUSIVE / EUR 01.05.2021
30.09.2021
STANDARD CITY VIEW
DOUBLE 70.4 DOUBLE 105.6
SINGLE 68.2 SINGLE 103.4
TRIPLE 105.6 TRIPLE 158.4
1+1 CHD (0-11,99) 68.2 1+1 CHD (0-11,99) 103.4
2+1 CHD (0-4,99) 70.4 2+1 CHD (0-4,99) 105.6
2+1 CHD (5-11,99) 88 2+1 CHD (5-11,99) 132
STANDARD SIDE SEA VIEW
DOUBLE 81.4 DOUBLE 114.4
SINGLE 79.2 SINGLE 112.2
TRIPLE 122.1 TRIPLE 171.6
1+1 CHD (0-11,99) 79.2 1+1 CHD (0-11,99) 112.2
1+2 CHD (0-11,99) (0-4,99) 79.2 1+2 CHD (0-11,99) (0-4,99) 112.2
1+2 CHD (0-11,99) (5-11,99) 99.55 1+2 CHD (0-11,99) (5-11,99) 140.8
2+1 CHD (0-4,99) 81.4 2+1 CHD (0-4,99) 114.4
2+1 CHD (5-11,99) 101.7 2+1 CHD (5-11,99) 143

Во цената НЕ е вклучена туристичката такса од 2еур по лице на ден, или 1еур за деца од 2-11,99год.

Политика на отказ на резервација:

До 7 дена пред пристигање – без пенали, по овој период 1 ноќевање пенали

Минимум престој од 2 ноќевања