Хотел РОМАНТИК Велес

Хотел РОМАНТИК Велес

Идејата за отварање и развој на Хотел Романтик е активна и реализирана од 2004 година. Низ годините Хотел Романтик стана симбол за беспрекорна услуга во хотелското сместување, но и во делот на угостителството. Она што не движи напред е посветеноста на нашиот, во остварување на најпрефинетите желби и барања на нашиот највреден сегмент, а тоа се нашите гости. Успешноста е резултат на довербата на 3-те Супериор ѕвезди кои ги поседува Хотел Романтик. Искуството кое што ќе го добиете тука се разликува по беспрекорноста на услугата и посветеноста кон секој наш гостин.

Хотелот располага со:

25 луксузно наместени соби, Ресторан со капацитет од 190 седишта, Аперитив бар во амбиент со камин, Конференциска сала со капацитет од 45 гости, Летна тераса со капацитет од 350+ седишта, Базен за релаксирање и забава со 140 седишта, Пица Бар со 140 седишта, Паркинг со капацитет од 80 и повеќе возила, Приватна плажа.

Ресторанот во склоп на Хотел Романтик плени со својата пријатна атмосфера како и со добро подготвената и сервираната храна која е заслуга на професионалниот персонал. Сместувањето во Хотел Романтик претставува навистина пријатно доживување, исполнето со удобен и релаксиран амбиент.

ЦЕНОВНИК:

ЦЕНИ ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ГОСТИ

ТИП НА СОБА BB по гостин Дополнително пансионско мени по лице
Еднокреветна соба 2.740,00 610,00
Двокреветна соба 1.680,00 610,00
Трикреветна соба 1.320,00 610,00
ТИП НА СОБА BB по соба  
Де лукс соба (2+) 4,270,00   

610,00

Суит (2+) 4.570,00

ЦЕНИ ЗА ГРУПИ НА ГОСТИ (15+)

ТИП НА СОБА BB по гостин HB по гостин FB по гостин
Еднокреветна соба 2,070,00 2,320,00 2,740,00
Двокреветна соба 1,460,00 1,840,00 2,330,00

Цената вклучува:

  • Ноќевања на база појадок / полу пансион / полн пансион
  • Wi-Fi
  • Паркинг

Цената НЕ вклучува:

  • Превоз
  • Туристичка такса – 40,00 денари по лице на ден
  • Индивидуални трошоци

Доплата:

  • Дневен престој (10.00-18.00 часот) изнесува 1.550,00 денари
  • Дополнителен оброк чини 610,00 денари по лице
  • Деца до 7 години се ослободени од надомест
  • Деца од 8-12 години кои делат соба со родители, плакаат 50% од цената на доручекот.