Хотел РОМАНТИК ПЛАЗА Дојран

You are currently viewing Хотел РОМАНТИК ПЛАЗА Дојран

Хотел Романтик ПЛАЗА Стар Дојран е лоциран на брегот на Дојранското Езеро  во самиот центар на Стар Дојран. Имаме сопствен надворешен базен кој работи во летниот период (Април-Октомври), Голема конференциска сала (120 луѓе), Бар за 40 гости, Ресторан  со капацитет од 300 гости , Ресторанска тераса со поглед на Дојранско Езеро со капацитет за 240 гости.

•    Во цените не е вклучена туристичка такса од 40 денари по лице на ден.

•    За деца до 6 години – бесплатно

•    За деца 6-12 години се доплатува 180,00 ден на ден

•    3-то лице возрасен во двокреветна соба со помошно легло доплаќа 70% од цената по лице за двокреветна соба

•    3-то лице возрасен во апартман 180,00 ден на ден

•    Дополнителен мени оброк чини 390,00 ден по лице

•    Користење на надворешен базен бесплатно

•    Секоја соба е опремена со централна климатизација за греење и ладење , купатило со бања , ТВ , Интернет WiFi, телефон со директна линија

•    Конференциска Сала: Капацитет 120 гости ( LCD проектор,платно ,  флип чард табла, интернет)Цена:910 денари/час /  За гостите сместени во  хотелот користење на салата е БЕСПЛАТНА.

Check-In: 14:00    Check- Out: 12:00